Tuesday, May 31, 2011

Hadiah buat Cikgu2 Adam

Salam.. Hari ni hari terakhir Adam kat Taska Nur kasih Mutiara, Putra perdana. Sedih jugak ibu nak tukarkan adam ke tempat baru tapi terpaksa. Ibu dah best dan puas hati dengan servis taska ni. Owner dia pun baik. Tadi dah salam2 ngan Kak Shida. Tak sangka pulak K Shida bg hadiah kat adam. Hari tu masa birthday dah bg hadiah baju. huhu.. Harap taska baru nanti (Taska Vonad) pun boleh jaga adam dengan baik. Risaunya ibu. Harap semua dapat doakan yang terbaik buat adam ye.

Ibu pun dah ready something kat cikgu2 adam. ada 5 orang je. Ibu order beg dgn Pn Lydiawati (deliagarden.blogspot.com).  Beg tu siap ada sulam nama RAFIQ lagi, sebab Cikgu2 adam panggil adam RAFIQ.. so, pg tadi dh bg la beg2 tu. harap semua cikgu suka. Itu jelah yg mampu adam bagi. Terima kasih sebab tolong jaga adam RAFIQ selama 6 bulan ni. TQVM :)

 

3 comments:

rafaliah said...

Assalam..:-)
http://rafaliah.blogspot.com/2011/08/performance-drink-minuman-penyelamat.html

Anonymous said...

Taska ni ok ka? :-)

MommyNasri said...

as salam,
nak tanya, taska nur kasih mutiara ni ok tak?
coz plan nak hantar sana..
hope dpt feedback saya by email aneen_z@yahoo.com

tq..

Tuesday, May 31, 2011

Hadiah buat Cikgu2 Adam

Reactions: 
Salam.. Hari ni hari terakhir Adam kat Taska Nur kasih Mutiara, Putra perdana. Sedih jugak ibu nak tukarkan adam ke tempat baru tapi terpaksa. Ibu dah best dan puas hati dengan servis taska ni. Owner dia pun baik. Tadi dah salam2 ngan Kak Shida. Tak sangka pulak K Shida bg hadiah kat adam. Hari tu masa birthday dah bg hadiah baju. huhu.. Harap taska baru nanti (Taska Vonad) pun boleh jaga adam dengan baik. Risaunya ibu. Harap semua dapat doakan yang terbaik buat adam ye.

Ibu pun dah ready something kat cikgu2 adam. ada 5 orang je. Ibu order beg dgn Pn Lydiawati (deliagarden.blogspot.com).  Beg tu siap ada sulam nama RAFIQ lagi, sebab Cikgu2 adam panggil adam RAFIQ.. so, pg tadi dh bg la beg2 tu. harap semua cikgu suka. Itu jelah yg mampu adam bagi. Terima kasih sebab tolong jaga adam RAFIQ selama 6 bulan ni. TQVM :)

 

3 comments on "Hadiah buat Cikgu2 Adam"

rafaliah on August 6, 2011 at 7:38 AM said...

Assalam..:-)
http://rafaliah.blogspot.com/2011/08/performance-drink-minuman-penyelamat.html

Anonymous said...

Taska ni ok ka? :-)

MommyNasri said...

as salam,
nak tanya, taska nur kasih mutiara ni ok tak?
coz plan nak hantar sana..
hope dpt feedback saya by email aneen_z@yahoo.com

tq..

 

Coretan Ibu Aisyah... Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template