Tuesday, March 2, 2010

Febuari yang busy..

3 comments
Salam.. March telah tiba, meninggalkan Febuari yang sangat busy. Alhamdulillah semua urusan pindah rumah telah selesai. Ibu yang tengah sarat ni, terpaksa juga tolong abah settlekan apa yang patut. W/pun abah tak mintak tapi ibu kesian tengok abah buat sorang2. Kemas barang2, bersihkan rumah, pasang yang tu, tanggal yang ni.. emmm.. balik keja, mlm2 & cuti/weekend je abah ada masa. So, ibu yang sepanjang hari duk rumah ni, ambik juga kesempatan tolong sikit2 setakat yang mampu. Aisyah pun rajin tolong..

Terasa sangat kepenatan pindah rumah ni. Maklumlah 1st time. Tambahan pulak tengah sarat mengandung. hehe. 13 Febuari 2010 tarikh rasmi kami duduk rumah baru. Sempat jugak buat baca Yasin sikit. Time tu raya Cina, so ramai member abah blk kg. Buat kecik2 jelah. Ramai lagi yang belum pindah masuk sini, kami ni kira antara yg terawallah.. sunyi jugak. Siang bising ngan keja2 renovate rumah jiran2.. :)

Birthday Aisyah 11 Febuari.. sambut pun ala kadar je sebab hari tu barang2 nak naik lori. hehe. sian aisyah.. takper thn depan ibu, abah & adik celebrate kat KFC ye.. (InsyaAllah).. Dah 3 thn aisyah. perangai pun dah makin matang. kurang nangis. pandai cakap. apa yg ibu cakap aisyah dah faham. pandai main. pandai kemas barang. pandai mcm2lah.. thn depan ibu hantar sekolah ye.. :)

Masuk bulan 3, rilek sikit. Tunggu masa baby nak kuar je.. dah masuk 9 bulan. Harap2 semua berjalan lancar & selamat. Minggu ni baru nak cari keperluan ibu & baby yg mana patut. Aisyah pun makin excited tanya pasal adik. :P

Tuesday, March 2, 2010

Febuari yang busy..

Reactions: 
3 comments
Salam.. March telah tiba, meninggalkan Febuari yang sangat busy. Alhamdulillah semua urusan pindah rumah telah selesai. Ibu yang tengah sarat ni, terpaksa juga tolong abah settlekan apa yang patut. W/pun abah tak mintak tapi ibu kesian tengok abah buat sorang2. Kemas barang2, bersihkan rumah, pasang yang tu, tanggal yang ni.. emmm.. balik keja, mlm2 & cuti/weekend je abah ada masa. So, ibu yang sepanjang hari duk rumah ni, ambik juga kesempatan tolong sikit2 setakat yang mampu. Aisyah pun rajin tolong..

Terasa sangat kepenatan pindah rumah ni. Maklumlah 1st time. Tambahan pulak tengah sarat mengandung. hehe. 13 Febuari 2010 tarikh rasmi kami duduk rumah baru. Sempat jugak buat baca Yasin sikit. Time tu raya Cina, so ramai member abah blk kg. Buat kecik2 jelah. Ramai lagi yang belum pindah masuk sini, kami ni kira antara yg terawallah.. sunyi jugak. Siang bising ngan keja2 renovate rumah jiran2.. :)

Birthday Aisyah 11 Febuari.. sambut pun ala kadar je sebab hari tu barang2 nak naik lori. hehe. sian aisyah.. takper thn depan ibu, abah & adik celebrate kat KFC ye.. (InsyaAllah).. Dah 3 thn aisyah. perangai pun dah makin matang. kurang nangis. pandai cakap. apa yg ibu cakap aisyah dah faham. pandai main. pandai kemas barang. pandai mcm2lah.. thn depan ibu hantar sekolah ye.. :)

Masuk bulan 3, rilek sikit. Tunggu masa baby nak kuar je.. dah masuk 9 bulan. Harap2 semua berjalan lancar & selamat. Minggu ni baru nak cari keperluan ibu & baby yg mana patut. Aisyah pun makin excited tanya pasal adik. :P
 

Coretan Ibu Aisyah... Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template