Monday, July 5, 2010

DVD Player.. Aisyah punya!

4 comments
Kemarin pi jalan2 kat KB Mall. Dah set kat dlm hati xmau beli pa. Abah duk tanya jugak , ibu nak pa. dengan tenang jer ibu jawab, hari ni ibu nak window shopping je. hehe.. kalau tiap2 weekend shopping, kesian la abah. :)

Jalan punya jalan masuk kedai gadjet2 notebook n hp. abah memang suka pi kedai2 mcm ni. Terlekat plk dekat DVD player. beli kat aisyah ok jugak ni. taklah dia duk kacau ja ibu wat keja. emm selesai saja soal siasat saleman tu.. abah pun decide nak beli. aisyah memang duk senyum2 ja tgk dvd player tu. tambah2 depa duk pasang plak crita kartun dia "Bee Movie". So.. terbelilah... 
Banyak function ni.. boleh pasang dalm kereta. nanti nak balik kedah, lama dalm keta. boleh la aisyah tgk kartun.. :) Sampai rumah terus pasang kartun. Hari ni pun dah 2 crita dia tgk. kerja ibu xlah terganggu sangat. itu yg penting. :P

Monday, July 5, 2010

DVD Player.. Aisyah punya!

Reactions: 
4 comments
Kemarin pi jalan2 kat KB Mall. Dah set kat dlm hati xmau beli pa. Abah duk tanya jugak , ibu nak pa. dengan tenang jer ibu jawab, hari ni ibu nak window shopping je. hehe.. kalau tiap2 weekend shopping, kesian la abah. :)

Jalan punya jalan masuk kedai gadjet2 notebook n hp. abah memang suka pi kedai2 mcm ni. Terlekat plk dekat DVD player. beli kat aisyah ok jugak ni. taklah dia duk kacau ja ibu wat keja. emm selesai saja soal siasat saleman tu.. abah pun decide nak beli. aisyah memang duk senyum2 ja tgk dvd player tu. tambah2 depa duk pasang plak crita kartun dia "Bee Movie". So.. terbelilah... 
Banyak function ni.. boleh pasang dalm kereta. nanti nak balik kedah, lama dalm keta. boleh la aisyah tgk kartun.. :) Sampai rumah terus pasang kartun. Hari ni pun dah 2 crita dia tgk. kerja ibu xlah terganggu sangat. itu yg penting. :P
 

Coretan Ibu Aisyah... Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template