Tuesday, October 21, 2008

2 keping cukuplah....

0 comments

Monday, October 20, 2008

cakap2 aisyah..

3 comments
hai semua.. ibu aisyah slalu risau aisyah tak pandai cakap.. bila ibu suruh ikut dia cakap aisyah tak nak. nak main je. nak tgk movie je. tapi sekarang aisyah dah pandai sikit..

apa yg aisyah dah pandai sebut?? abah, mi(ibu.. xtau la mai mana), jom, bi(baby), miauw(kucing). fish, moo(lembu), pin(pen), shu(susu), shuh(basuh), ta(mata), bom(tido), kak(bukak), tup(tutup), achem(bersin olok2), ni, kokoko(ayam/burung), bye, A, B, C, one, two, three, la(bola), iyyah, yeehaa, chut(kasut), yoo(helo), mau(tak mau)... itu je kot.. aisyah ni xbyk cakap. kalau nak something tu suka tunjuk2.. cakap bahasa jerman byklah.. :P

aisyah sekarang dah pandai ikut barbie menyanyi dan menari... ikut orang azan dan baca Quran... ikut ibu solat.. ikut ibu ambik wuduk..

setakat ni..itu je perkembangan aisyah.. nanti update lagi..

salam semua..

2 comments
lama betul tak update blog aisyah. nak cerita apa ye??? emmmm pasal raya.. Tahun ni tahun kedua aisyah menyambut hari raya. Tahun lepas aisyah baru 8 bulan. Tak pandai makan kuih lagi. Baju kurung pun belum muat. Tapi tahun ni aisyah dah boleh pakai baju kurung, makan ketupat, kuih.. emm best. meriah rasanya. Duit raya memang banyak la... Kat kampung aisyah ramai kawan.. ada besar ada kecik.. heheh beza ngan sini. ada 2, 3 org je. huhu

Nak upload gambar raya tapi gambar kat notebook ibu. Sekarang guna notebook abah. esok2 aisyah uploadkan ye. khas utk tatapan sahabat sekalian.. tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu..

ok.. nanti sambung.

Tuesday, October 21, 2008

2 keping cukuplah....

Reactions: 
0 comments

Monday, October 20, 2008

cakap2 aisyah..

Reactions: 
3 comments
hai semua.. ibu aisyah slalu risau aisyah tak pandai cakap.. bila ibu suruh ikut dia cakap aisyah tak nak. nak main je. nak tgk movie je. tapi sekarang aisyah dah pandai sikit..

apa yg aisyah dah pandai sebut?? abah, mi(ibu.. xtau la mai mana), jom, bi(baby), miauw(kucing). fish, moo(lembu), pin(pen), shu(susu), shuh(basuh), ta(mata), bom(tido), kak(bukak), tup(tutup), achem(bersin olok2), ni, kokoko(ayam/burung), bye, A, B, C, one, two, three, la(bola), iyyah, yeehaa, chut(kasut), yoo(helo), mau(tak mau)... itu je kot.. aisyah ni xbyk cakap. kalau nak something tu suka tunjuk2.. cakap bahasa jerman byklah.. :P

aisyah sekarang dah pandai ikut barbie menyanyi dan menari... ikut orang azan dan baca Quran... ikut ibu solat.. ikut ibu ambik wuduk..

setakat ni..itu je perkembangan aisyah.. nanti update lagi..

salam semua..

Reactions: 
2 comments
lama betul tak update blog aisyah. nak cerita apa ye??? emmmm pasal raya.. Tahun ni tahun kedua aisyah menyambut hari raya. Tahun lepas aisyah baru 8 bulan. Tak pandai makan kuih lagi. Baju kurung pun belum muat. Tapi tahun ni aisyah dah boleh pakai baju kurung, makan ketupat, kuih.. emm best. meriah rasanya. Duit raya memang banyak la... Kat kampung aisyah ramai kawan.. ada besar ada kecik.. heheh beza ngan sini. ada 2, 3 org je. huhu

Nak upload gambar raya tapi gambar kat notebook ibu. Sekarang guna notebook abah. esok2 aisyah uploadkan ye. khas utk tatapan sahabat sekalian.. tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu..

ok.. nanti sambung.
 

Coretan Ibu Aisyah... Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template