Tuesday, May 31, 2011

Hadiah buat Cikgu2 Adam

3 comments
Salam.. Hari ni hari terakhir Adam kat Taska Nur kasih Mutiara, Putra perdana. Sedih jugak ibu nak tukarkan adam ke tempat baru tapi terpaksa. Ibu dah best dan puas hati dengan servis taska ni. Owner dia pun baik. Tadi dah salam2 ngan Kak Shida. Tak sangka pulak K Shida bg hadiah kat adam. Hari tu masa birthday dah bg hadiah baju. huhu.. Harap taska baru nanti (Taska Vonad) pun boleh jaga adam dengan baik. Risaunya ibu. Harap semua dapat doakan yang terbaik buat adam ye.

Ibu pun dah ready something kat cikgu2 adam. ada 5 orang je. Ibu order beg dgn Pn Lydiawati (deliagarden.blogspot.com).  Beg tu siap ada sulam nama RAFIQ lagi, sebab Cikgu2 adam panggil adam RAFIQ.. so, pg tadi dh bg la beg2 tu. harap semua cikgu suka. Itu jelah yg mampu adam bagi. Terima kasih sebab tolong jaga adam RAFIQ selama 6 bulan ni. TQVM :)

 

Tuesday, May 31, 2011

Hadiah buat Cikgu2 Adam

Reactions: 
3 comments
Salam.. Hari ni hari terakhir Adam kat Taska Nur kasih Mutiara, Putra perdana. Sedih jugak ibu nak tukarkan adam ke tempat baru tapi terpaksa. Ibu dah best dan puas hati dengan servis taska ni. Owner dia pun baik. Tadi dah salam2 ngan Kak Shida. Tak sangka pulak K Shida bg hadiah kat adam. Hari tu masa birthday dah bg hadiah baju. huhu.. Harap taska baru nanti (Taska Vonad) pun boleh jaga adam dengan baik. Risaunya ibu. Harap semua dapat doakan yang terbaik buat adam ye.

Ibu pun dah ready something kat cikgu2 adam. ada 5 orang je. Ibu order beg dgn Pn Lydiawati (deliagarden.blogspot.com).  Beg tu siap ada sulam nama RAFIQ lagi, sebab Cikgu2 adam panggil adam RAFIQ.. so, pg tadi dh bg la beg2 tu. harap semua cikgu suka. Itu jelah yg mampu adam bagi. Terima kasih sebab tolong jaga adam RAFIQ selama 6 bulan ni. TQVM :)

 
 

Coretan Ibu Aisyah... Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template