Wednesday, November 11, 2009

Lamanya tinggalkan blog...

0 comments
Salam..
Dah lama benar ibu tinggalkan blog ni.. bukan busy sgt pun, tapi xde masa nak update. asyik layan aisyah je.. huhu..

Aisyah sekarang dah 2 tahun 9 bulan.. hampir 3 tahun.. emm dah besar anak ibu.. dah pandai cakap. w/pun xberapa lancar, ibu faham.. org lain maybe susah sikit nak faham..hehe.. sebab aisyah ni sebut yg hujung2 je. Aisyah la nie dah xpakai pempers.. susu pun xminum botol. aisyah suka susu kotak dutch lady plk. makan pun byk. so, tembam la sikit..

Ibu & aisyah baru je blk dari kg, Kedah. Lama kami kat sana.. dari raya puasa hari tu.. abah tinggal kami kat sana sebab abah kena pegi keja kat Kelantan. Syok betui aisyah duk umah tok. boleh main luar rumah.. ada abg n kakak sepupu.. paling best, aisyah ikut tok pi mancing kat sungai belakang rumah.. memang best.. aisyah melompat2 bila tok dapat ikan.. )

Tak lama lagi aisyah nak dpt adik.. InsyaAllah hujung bulan 3 tahun depan. aisyah ni manja sangat dgn ibu. nak berenggang pun susah. ibu xdpt bayangkan mcm mana aisyah nanti bila ada adik.. harap2 semua berjalan ngan lancar & aisyah boleh jadi kakak yg baik..huhu

oklah.. stop dulu.. kalau ada crita best nanti ibu update lagi.. da da di di du du.. :P

Wednesday, November 11, 2009

Lamanya tinggalkan blog...

Reactions: 
0 comments
Salam..
Dah lama benar ibu tinggalkan blog ni.. bukan busy sgt pun, tapi xde masa nak update. asyik layan aisyah je.. huhu..

Aisyah sekarang dah 2 tahun 9 bulan.. hampir 3 tahun.. emm dah besar anak ibu.. dah pandai cakap. w/pun xberapa lancar, ibu faham.. org lain maybe susah sikit nak faham..hehe.. sebab aisyah ni sebut yg hujung2 je. Aisyah la nie dah xpakai pempers.. susu pun xminum botol. aisyah suka susu kotak dutch lady plk. makan pun byk. so, tembam la sikit..

Ibu & aisyah baru je blk dari kg, Kedah. Lama kami kat sana.. dari raya puasa hari tu.. abah tinggal kami kat sana sebab abah kena pegi keja kat Kelantan. Syok betui aisyah duk umah tok. boleh main luar rumah.. ada abg n kakak sepupu.. paling best, aisyah ikut tok pi mancing kat sungai belakang rumah.. memang best.. aisyah melompat2 bila tok dapat ikan.. )

Tak lama lagi aisyah nak dpt adik.. InsyaAllah hujung bulan 3 tahun depan. aisyah ni manja sangat dgn ibu. nak berenggang pun susah. ibu xdpt bayangkan mcm mana aisyah nanti bila ada adik.. harap2 semua berjalan ngan lancar & aisyah boleh jadi kakak yg baik..huhu

oklah.. stop dulu.. kalau ada crita best nanti ibu update lagi.. da da di di du du.. :P
 

Coretan Ibu Aisyah... Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template