Tuesday, June 15, 2010

Adam's Little Shop

0 comments
Ibu ni minat sangat berbisnes online. Bisnes online ni best. Modal kecik. Customer pulak dr seluruh Malaysia. Dari negara luar pun ada. W/pun untung tak byk, tapi tetap puas hati bila brg terjual & customer seronok. Oleh kerana website ibu sebelum ni asyik problem je, ibu pun bukaklah blog niaga pula. Blog ni dibuka bersempena kelahiran adam. Produk kali ni khusus untuk si comel & si ibu. Ibu namakannya Adam's Little Shop. Little Shop with Big Hope!! :p

Tunggu apa lagi, jom kita tgk apa ada dlm Adam's Little Shop :
 

Thursday, June 3, 2010

Kitchen Cabinet (KC)

3 comments
Tiba2 ibu teringat permintaan dari sorang member chat ibu, ammie arif (nurul). Ammie nak tgk KC ibu yang siap masa nak pindah masuk Baiduri Court lepas. Dah sekian lama baru teringat. hehe sorilah ammie. KC ibu comel jek, yelah dapur pun kecik. Tak grand pun, biasa2 je.. budget pun sikit. Banyak kedai jugak abah bawak ibu pi survey. Memang rambang mata. Last2 lepas buat penilaian ngan abah, terpilihlah KC ni dari sebuah kedai di Puchong...

Masa ambil gambar ni, betui2 baru siap. So, dapur masak pun ada cover lagi.. sekarang dah penuh la dengan brg2 dapur.. Lama betui tinggalkan dapur kesayangan ni, sejak blk kg seminggu lps lahirkan adam. la ni nak masuk 3 bulan dah xmain masak2 dgn aisyah.. Rindunya.. So, ammie lepas tgk KC ni jgn gossip2 ye.. :P

Tuesday, June 15, 2010

Adam's Little Shop

Reactions: 
0 comments
Ibu ni minat sangat berbisnes online. Bisnes online ni best. Modal kecik. Customer pulak dr seluruh Malaysia. Dari negara luar pun ada. W/pun untung tak byk, tapi tetap puas hati bila brg terjual & customer seronok. Oleh kerana website ibu sebelum ni asyik problem je, ibu pun bukaklah blog niaga pula. Blog ni dibuka bersempena kelahiran adam. Produk kali ni khusus untuk si comel & si ibu. Ibu namakannya Adam's Little Shop. Little Shop with Big Hope!! :p

Tunggu apa lagi, jom kita tgk apa ada dlm Adam's Little Shop :
 

Thursday, June 3, 2010

Kitchen Cabinet (KC)

Reactions: 
3 comments
Tiba2 ibu teringat permintaan dari sorang member chat ibu, ammie arif (nurul). Ammie nak tgk KC ibu yang siap masa nak pindah masuk Baiduri Court lepas. Dah sekian lama baru teringat. hehe sorilah ammie. KC ibu comel jek, yelah dapur pun kecik. Tak grand pun, biasa2 je.. budget pun sikit. Banyak kedai jugak abah bawak ibu pi survey. Memang rambang mata. Last2 lepas buat penilaian ngan abah, terpilihlah KC ni dari sebuah kedai di Puchong...

Masa ambil gambar ni, betui2 baru siap. So, dapur masak pun ada cover lagi.. sekarang dah penuh la dengan brg2 dapur.. Lama betui tinggalkan dapur kesayangan ni, sejak blk kg seminggu lps lahirkan adam. la ni nak masuk 3 bulan dah xmain masak2 dgn aisyah.. Rindunya.. So, ammie lepas tgk KC ni jgn gossip2 ye.. :P
 

Coretan Ibu Aisyah... Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template