Monday, April 25, 2011

Birthday Tahun Ini...

2 comments
Hi.. 
Keluarga zul imran semua dah sambut birthday. Dimulai dengan ibu 13/1, aisyah 11/2, adam 23/3 & abah 15/4. Tersusun elok je.. hehe.. kalau sambut skali jimat blanja kan.. :P

4th Birthday.. Aisyah

1st Birthday Adam kami celebrate skali abah.. abah dah 31 tahun ye..  :P

Ibu sorang je xde kek besday.. huhu.. tapi xpa sebab ibu dapat hadiah.. special dr abah.. TQ abah!

Utk anak2 ibu & juga abah yg ibu sayangi.. Heppi Besday!! Moga kasih sayang antara kita kekal hingga ke akhir hayat. Moga anak2 ibu menjadi anak yg soleh & solehah..

Tak lupa juga.. Hepi Besday to ME... :P

Sunday, April 10, 2011

cerita ceriti

0 comments
Sudah lama sangat ibu tinggalkan blog ni.. sejak adam lahir, hari2 ibu bertambah busy. tambah pulak sekarang ibu dah bekerja.. so, masa yang ada agak terbatas. Bukan takde crita yang ingin ditulis tapi mood xde. hari ni ibu try nak hidupkan semula mood menulis blog. hehe

Banyak perkara dah berubah.. Aisyah telah masuk 4 tahun, dah masuk tadika, Tadika pertama di presint 9, Putrajaya. Atas sebab2 tertentu.. aisyah asyik menangis ja, xmau pi sekolah. Ibu cari tadika baru. Sekarang dah tukar ke Tadika Vonad, Putrajaya. Alhamdulillah ada perubahan.. dia ceria je time balik sekolah. cerita macam2 sampai tengah malam pun duk pot pet pot pet... Adam pula dah 1 tahun. Ibu hantar ke Taska Nur Kasih, Putra Perdana.. Cikgu2 adam ok semua. Pandai jaga adam. time sakit, rajin bagi ubat. hehe.

Ibu n abah masing2 busy. sorang timur, sorang barat. malam baru jumpa. bila time abah busy dgn tender, mlm pun xjumpa..huhhu Sabar jelah..

oklah.. sikit2 dah lah.. nanti ibu posting lagi.. bubai.. :P

Adam Look-alike Meter

0 comments

MyHeritage: Family tree - Genealogy - Celeb - Collage - Morph

Monday, April 25, 2011

Birthday Tahun Ini...

Reactions: 
2 comments
Hi.. 
Keluarga zul imran semua dah sambut birthday. Dimulai dengan ibu 13/1, aisyah 11/2, adam 23/3 & abah 15/4. Tersusun elok je.. hehe.. kalau sambut skali jimat blanja kan.. :P

4th Birthday.. Aisyah

1st Birthday Adam kami celebrate skali abah.. abah dah 31 tahun ye..  :P

Ibu sorang je xde kek besday.. huhu.. tapi xpa sebab ibu dapat hadiah.. special dr abah.. TQ abah!

Utk anak2 ibu & juga abah yg ibu sayangi.. Heppi Besday!! Moga kasih sayang antara kita kekal hingga ke akhir hayat. Moga anak2 ibu menjadi anak yg soleh & solehah..

Tak lupa juga.. Hepi Besday to ME... :P

Sunday, April 10, 2011

cerita ceriti

Reactions: 
0 comments
Sudah lama sangat ibu tinggalkan blog ni.. sejak adam lahir, hari2 ibu bertambah busy. tambah pulak sekarang ibu dah bekerja.. so, masa yang ada agak terbatas. Bukan takde crita yang ingin ditulis tapi mood xde. hari ni ibu try nak hidupkan semula mood menulis blog. hehe

Banyak perkara dah berubah.. Aisyah telah masuk 4 tahun, dah masuk tadika, Tadika pertama di presint 9, Putrajaya. Atas sebab2 tertentu.. aisyah asyik menangis ja, xmau pi sekolah. Ibu cari tadika baru. Sekarang dah tukar ke Tadika Vonad, Putrajaya. Alhamdulillah ada perubahan.. dia ceria je time balik sekolah. cerita macam2 sampai tengah malam pun duk pot pet pot pet... Adam pula dah 1 tahun. Ibu hantar ke Taska Nur Kasih, Putra Perdana.. Cikgu2 adam ok semua. Pandai jaga adam. time sakit, rajin bagi ubat. hehe.

Ibu n abah masing2 busy. sorang timur, sorang barat. malam baru jumpa. bila time abah busy dgn tender, mlm pun xjumpa..huhhu Sabar jelah..

oklah.. sikit2 dah lah.. nanti ibu posting lagi.. bubai.. :P

Adam Look-alike Meter

Reactions: 
0 comments

MyHeritage: Family tree - Genealogy - Celeb - Collage - Morph

 

Coretan Ibu Aisyah... Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template