Wednesday, November 11, 2009

Lamanya tinggalkan blog...

0 comments
Salam..
Dah lama benar ibu tinggalkan blog ni.. bukan busy sgt pun, tapi xde masa nak update. asyik layan aisyah je.. huhu..

Aisyah sekarang dah 2 tahun 9 bulan.. hampir 3 tahun.. emm dah besar anak ibu.. dah pandai cakap. w/pun xberapa lancar, ibu faham.. org lain maybe susah sikit nak faham..hehe.. sebab aisyah ni sebut yg hujung2 je. Aisyah la nie dah xpakai pempers.. susu pun xminum botol. aisyah suka susu kotak dutch lady plk. makan pun byk. so, tembam la sikit..

Ibu & aisyah baru je blk dari kg, Kedah. Lama kami kat sana.. dari raya puasa hari tu.. abah tinggal kami kat sana sebab abah kena pegi keja kat Kelantan. Syok betui aisyah duk umah tok. boleh main luar rumah.. ada abg n kakak sepupu.. paling best, aisyah ikut tok pi mancing kat sungai belakang rumah.. memang best.. aisyah melompat2 bila tok dapat ikan.. )

Tak lama lagi aisyah nak dpt adik.. InsyaAllah hujung bulan 3 tahun depan. aisyah ni manja sangat dgn ibu. nak berenggang pun susah. ibu xdpt bayangkan mcm mana aisyah nanti bila ada adik.. harap2 semua berjalan ngan lancar & aisyah boleh jadi kakak yg baik..huhu

oklah.. stop dulu.. kalau ada crita best nanti ibu update lagi.. da da di di du du.. :P

Sunday, January 25, 2009

25/1/09 : Zoo Negara Lagi..

1 comments
Hari ni aisyah pegi zoo negara lagi. aisyah suka sangat tengok gambar binatang kat rumah. so abah bawak aisyah pegi zoo sekali lagi.. wah teruja betul aisyah bila tengok binatang kat sana.. sampai muncung mulut.... hehe. jom tengok gambar.... :P









Monday, January 5, 2009

al-Fatihah buat nek...

0 comments
Aisyah baru sampai dari kampung ni.. sabtu lepas balik kampung sebab nak lawat nek sakit.. tak sempat sampai rumah nek dah meninggal... Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un..
Marilah hadiahkan al-Fatihah buat nek aisyah... Terima kasih.

**gambar nek ada dalam gambar raya yg aisyah post pada 21 okt lepas..

Selamat Tahun baru....

0 comments
Dah 6 hb Jan 2009.. aisyah baru nak wish 'Hapy New Year'.. asyik terlambat je yek... hari tu gambar raya pun lambat.. huhu xpalah.. janji aisyah ingat...:P Tiap kali masuk tahun baru orang semua buat azam kan?? aisyah tahun lepas azam nak boleh jalan cepat.. oklah aisyah boleh jalan masa umur 9 bulan.. tahun ni nak azam boleh cakap mcm orang besar2 lah... sekarang boleh cakap dah sikit2... ibu dah boleh faham.. cuma masih banyak lagi ayat2 jerman yang keluar.. emmm.. ramah dah semakin ramah... :P Harap2 tahun ni dapatlah aisyah cakap betul2.. baru boleh hello tok&wan kat kampung...
ok kawan2... Selamat Tahun Baru!

Cameron Highland - 27 Disember 2008

0 comments
Zoom Malaysia... 27 hb lepas aisyah pegi cameron. saja jalan2. Masa nak naik dan turun tu jalan pusing2.. ibu pening.. heheh aisyah ok je sebab aisyah tido sepanjang jalan.. terselamat la dari pening... kat sana kami tido di Puncak Arabella, tanah rata. Sejuk bangat, kena pula musim hujan ni. sejuk....... tak best sikit pegi kali ni sebab orang ramai sangat. Jem teruk kat Brinchang. Nak jalan pun susah... w/pun bersesak, sempat jugak kami berposing kat sana..:) apa lagi meh tgk gambo...








Teluk Cempedak - 15 Disember 2008

0 comments
Dah lama tak update blog.. semakin malas nampaknya ibu aisyah ni.. hehe... sorilah ye..
Hari tu abah ada bawak aisyah ngan ibu pegi TC. Singgah kejap je.. ondway balik dari rumah Tok ndak kat Kuantan. Duk 2 malam kat rumah Tok ndak. Pegi sana sebab Mak lang suraya kawin. So, macam biasalah.. aisyah nak kongsi gambar kat TC.. :)


Jalan2 ngan abah... kena angin laut... best!

Ibu! seluar aisyah dah basah la..:P

Wah! bestnya kena angin..


Rehat jap ngan ibu..

Wednesday, November 11, 2009

Lamanya tinggalkan blog...

Reactions: 
0 comments
Salam..
Dah lama benar ibu tinggalkan blog ni.. bukan busy sgt pun, tapi xde masa nak update. asyik layan aisyah je.. huhu..

Aisyah sekarang dah 2 tahun 9 bulan.. hampir 3 tahun.. emm dah besar anak ibu.. dah pandai cakap. w/pun xberapa lancar, ibu faham.. org lain maybe susah sikit nak faham..hehe.. sebab aisyah ni sebut yg hujung2 je. Aisyah la nie dah xpakai pempers.. susu pun xminum botol. aisyah suka susu kotak dutch lady plk. makan pun byk. so, tembam la sikit..

Ibu & aisyah baru je blk dari kg, Kedah. Lama kami kat sana.. dari raya puasa hari tu.. abah tinggal kami kat sana sebab abah kena pegi keja kat Kelantan. Syok betui aisyah duk umah tok. boleh main luar rumah.. ada abg n kakak sepupu.. paling best, aisyah ikut tok pi mancing kat sungai belakang rumah.. memang best.. aisyah melompat2 bila tok dapat ikan.. )

Tak lama lagi aisyah nak dpt adik.. InsyaAllah hujung bulan 3 tahun depan. aisyah ni manja sangat dgn ibu. nak berenggang pun susah. ibu xdpt bayangkan mcm mana aisyah nanti bila ada adik.. harap2 semua berjalan ngan lancar & aisyah boleh jadi kakak yg baik..huhu

oklah.. stop dulu.. kalau ada crita best nanti ibu update lagi.. da da di di du du.. :P

Sunday, January 25, 2009

25/1/09 : Zoo Negara Lagi..

Reactions: 
1 comments
Hari ni aisyah pegi zoo negara lagi. aisyah suka sangat tengok gambar binatang kat rumah. so abah bawak aisyah pegi zoo sekali lagi.. wah teruja betul aisyah bila tengok binatang kat sana.. sampai muncung mulut.... hehe. jom tengok gambar.... :P









Monday, January 5, 2009

al-Fatihah buat nek...

Reactions: 
0 comments
Aisyah baru sampai dari kampung ni.. sabtu lepas balik kampung sebab nak lawat nek sakit.. tak sempat sampai rumah nek dah meninggal... Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un..
Marilah hadiahkan al-Fatihah buat nek aisyah... Terima kasih.

**gambar nek ada dalam gambar raya yg aisyah post pada 21 okt lepas..

Selamat Tahun baru....

Reactions: 
0 comments
Dah 6 hb Jan 2009.. aisyah baru nak wish 'Hapy New Year'.. asyik terlambat je yek... hari tu gambar raya pun lambat.. huhu xpalah.. janji aisyah ingat...:P Tiap kali masuk tahun baru orang semua buat azam kan?? aisyah tahun lepas azam nak boleh jalan cepat.. oklah aisyah boleh jalan masa umur 9 bulan.. tahun ni nak azam boleh cakap mcm orang besar2 lah... sekarang boleh cakap dah sikit2... ibu dah boleh faham.. cuma masih banyak lagi ayat2 jerman yang keluar.. emmm.. ramah dah semakin ramah... :P Harap2 tahun ni dapatlah aisyah cakap betul2.. baru boleh hello tok&wan kat kampung...
ok kawan2... Selamat Tahun Baru!

Cameron Highland - 27 Disember 2008

Reactions: 
0 comments
Zoom Malaysia... 27 hb lepas aisyah pegi cameron. saja jalan2. Masa nak naik dan turun tu jalan pusing2.. ibu pening.. heheh aisyah ok je sebab aisyah tido sepanjang jalan.. terselamat la dari pening... kat sana kami tido di Puncak Arabella, tanah rata. Sejuk bangat, kena pula musim hujan ni. sejuk....... tak best sikit pegi kali ni sebab orang ramai sangat. Jem teruk kat Brinchang. Nak jalan pun susah... w/pun bersesak, sempat jugak kami berposing kat sana..:) apa lagi meh tgk gambo...








Teluk Cempedak - 15 Disember 2008

Reactions: 
0 comments
Dah lama tak update blog.. semakin malas nampaknya ibu aisyah ni.. hehe... sorilah ye..
Hari tu abah ada bawak aisyah ngan ibu pegi TC. Singgah kejap je.. ondway balik dari rumah Tok ndak kat Kuantan. Duk 2 malam kat rumah Tok ndak. Pegi sana sebab Mak lang suraya kawin. So, macam biasalah.. aisyah nak kongsi gambar kat TC.. :)


Jalan2 ngan abah... kena angin laut... best!

Ibu! seluar aisyah dah basah la..:P

Wah! bestnya kena angin..


Rehat jap ngan ibu..
 

Coretan Ibu Aisyah... Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template